FlexMind - managementul eficient al informatiilor

FlexMind reprezinta o solutie integrata de management a informatiilor, mai bine zis o platforma proprie pe care putem construi foarte multe tipuri de aplicatii pentru gestiunea datelor. Caracteristici generale FlexMind:

Fara o aplicatie efectiva, prezentarea FlexMind de mai sus poate suna putin abstract. De aceea, va invitam sa cititi descrierile si prezentarile aplicatiilor efective.
Pentru inceput, am creat patru solutii pe aceasta platforma, in patru domenii diferite. Daca dumneavoastra doriti o alta aplicatie pentru management de informatii va rugam sa ne contactati.
 

   
Manager de relatii cu clientii. Se adreseaza firmelor mici, medii si mari. Asigura coordonarea interna a firmei, si lucrul eficient in echipa.   Pentru avocati, firme de avocatura si consilieri juridici, un excelent instrument pentru coordonarea si controlul activitatii, singur sau in cadrul unei echipe.
     
   
Manager de cereri si oferte pentru agentii imobiliari si agentiile imobiliare. Permite lucrul in echipa si urmarirea discutiilor cu potentialii clienti.   Se adreseaza cabinetelor medicale cu unul sau mai multi medici. Manager pentru pacienti, consultatii si activitatea cabinetului in general.


Caracteristici tehnice generale ale FlexMind