FlexMind - download

Puteti descarca de aici prospecte, manualele de utilizare, imagini din program, si versiuni demonstrative (demo) ale fiecaruia dintre programe.

Daca aveti nevoie de asistenta in timpul testarii, va rugam sa ne scrieti.

Important! Va rugam sa cititi instructiunile de mai jos, pentru a putea folosi programele demonstrative. Acestea sunt gratuite, nu sunt parolate sau blocate in alt sens. Parolele si modul de instalare sunt descrise mai jos.

Instructiuni pe scurt pentru instalarea si utilizarea programelor demonstrative (gasiti explicatii mai detaliate in partea de jos a acestei pagini, dupa sectiunile pentru descarcare):


Prezentări:

Manuale de utilizare :

Programe demonstrative (gasiti instructiunile de instalare putin mai jos pe aceasta pagina):

Nota: Daca veti descarca mai multe programe demonstrative, va rugam sa le instalati in foldere separate, si in foldere de date separate (acestea se specifica la instalare), astfel incat programele sa fie complet independente unul de altul. Cel mai simplu ar fi sa le instalati pe alt calculator, dar nu este neaparat necesar.

Cateva informatii mai detaliate pentru utilizarea programului FlexMind:

FlexMind este un program client-server, adica este compus din doua module principale: un modul prin care utilizatorul interactioneaza cu programul (modulul Client), si un modul care "serveste" modulul Client si cererile acestuia, adica modulul Server.
Utilizatorul, prin intermediul modulului Client cere o lista de dosare sa zicem, Clientul cere lista Server-ului (servitorului), acesta o realizeaza si o trimite inapoi Clientului, care o afiseaza pentru Utilizator.
Modulul Client poate accesa modulul Server de pe acelasi calculator, din aceeasi retea, sau peste Internet, de oriunde din lume. Conexiunea este securizata in oricare situatie.

Pentru a lucra in FlexMind, trebuie mai intai sa porniti modulul Server, care se va instala in taskbar (langa ceas), avand ca simbol o cutie albastra cu dungi albastru-inchis (o reprezentare a unui server). Daca faceti click pe acel icon, veti vedea fereastra principala a modulului, pe care o puteti Minimiza.
Daca protectia firewall din Windows va intreaba daca doriti sa deblocati (Unblock) programul, lasati-l sa functioneze (adica deblocati-l). Acest lucru este absolut necesar pentru functionarea Serverului si nu implica riscuri de securitate pentru calculatorul dumneavoastra.

Dupa ce modulul Server este pornit si activ, porniti modulul Client. Acesta trebuie sa se conecteze la modulul Server. Pentru demo, fiind vorba de acelasi calculator, adresa IP trebuie sa fie 127.0.0.1 (scrieti exact asa cum vedeti, fara spatii intre simboluri). Lasati portul de comunicare pe zero. Apasati Conectare in dreptul casetei in care ati scris adresa IP.

Odata conexiunea realizata, sistemul va cere sa va autentificati cu un nume si o parola pentru accesul in program. Pentru demo, acestea sunt
Utilizator: administrator
Parola: admin (primele 5 litere din numele utilizatorului)

Acum puteti lucra in program.

Modul Offline (care nu este disponibil in Demo) se refera la lucrul in functionalitate redusa, fara conectare la Server. Aceasta optiune este buna de exemplu daca doriti sa lucrati pe calculatorul personal (un laptop de exemplu) si nu sunteti la birou si/sau nu aveti o conexiune de Internet disponibila, dar totusi doriti sa lucrati in FlexMind.

Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic daca aveti nevoie de asistenta, sau de o mica prezentare, sau de o ghidare introductiva prin program, va raspundem cu placere!